søndag den 13. februar 2011

Grammy-fest fejrer kvindelig countrystjerne

Ved den årlige Grammy-fest, hvor den amerikanske musikbranche fejrer sig selv, bliver der i 2011-udgaven også lejlighed til at hylde Miranda Lambert, som fremstår som landets førende kvindelige countrystjerne.

Lambert optræder med sit seneste hit, The House That Built Me.

Miranda Lambert fik sit gennembrud i 2003 og har foreløbig haft fem sællerter, blandt dem også Kerosene. Hun fortæller i et interview med Meghan McCain, datter af senator og tidligere præsidentkandidat John McCain, om sin musik, sin samling af skydevåben og sit forhold tl alkohol.

Interviewet bliver bragt på internetnyhedshjemmesiden The Daily Beast.

Lambert beretter om sangene, at hun holder sig til country-traditionen om at skrive om forsmået kærlighed og svigt, fordi det er "godt brændstof". Kærlighedssange siger hende ikke noget som sådan.

Hun fik sit første skydevåben som 22-årig og er medlem på livstid af Den Nationale Geværsammenslutning. Jo, for hendes far var politibetjent og jæger, og når man boede som alene pige på en farm, så var det helt nødvendigt med en pistol inden for rækkevidde.

Hun snupper gerne en drink eller to, når hun er på turné, men så heller ikke mere. Favoritter: Bacardi light og Belvedere-vodka.


Læs The Daily Beast-interviewet:
http://www.thedailybeast.com/blogs-and-stories/2011-02-12/miranda-lambert-dishes-with-meghan-mccain?cid=hp:mainpromo7

Ingen kommentarer:

Send en kommentar