søndag den 27. november 2011

Gingrich får værdifuld støtte i New Hampshire

Og vinderen er? Nej, ikke Mitt Romney, selv om han er knyttet til regionen, fordi han var guvernør i Massachusetts. Vinderen er i stedet Newt Gingrich i skønhedskonkurrencen om at få anbefalingen til den republikanske nominering forud for præsidentvalget i november 2012.

Og dommeren, som afsiger kendelsen, er det indflydelsesrige dagblad Union Leader, der udgives i Manchester i New Hampshire.

New Hampshire er i sig selv indflydelsesrig, fordi det er den første i den række af delstater, hvor der holdes et primærvalg.

"Vi har et påtrængende behov for den innovative, fremsynede strategi og det positive lederskab, som Gingrich har vist sig i stand til at levere," hedder det i den ledende artikel, som giver genlyd over hele USA.

Newt Gingrich, tidligere formand for Repræsentanternes Hus, har avanceret kraftigt inden for de seneste par uger, og han fremstår nu som den værste rival for Romney i kampen om blive Det Republikanske Partis præsidentkandidat. Præsident Barack Obama genopstiller for Demokraterne.

Primærvalget i New Hampshire holdes den 10. januar.


Læs lederen i Union Leader:
http://www.unionleader.com/article/20111127/NEWS/711279999

Ingen kommentarer:

Send en kommentar