lørdag den 9. oktober 2010

Rapport: USA bør afkriminalisere cannabis

Kriminaliseringen af cannabis i USA virker stik mod hensigten. Udbuddet af cannabis øges i stedet for at blive reduceret. Derfor antyder en undersøgelse, baseret på officiel statistik, at myndighederne bør legalisere cannabis og koncentrere sig om at slå ned på producenterne.

Det skriver det britiske dagblad Financial Times.

Selv om budgettet til at håndhæve forbuddet er seksdoblet de seneste to årtier, og beslaglæggelsen af cannabis er firdoblet, er cannabis blevet mere tilgængeligt. Således faldt prisen for et gram på gaden fra 37 dollar i 1990 til 15 dollar i 2007.

Det viser undersøgelsen fra The International Center for Science in Drug Policy i Vancouver, Canada.


Læs Financial Times-artiklen:
http://www.ft.com/cms/s/6aca7040-d16c-11df-96d1-00144feabdc0.html

1 kommentar:

  1. Hvem siger det ikke har været Hensigten hele tiden, sagen drejer sig ikke om forbud imod farligt "Drug" og har aldrig været, Det er Selve Planten der er Forbudt og brugen af dele af denne forbudte Plante er det kriminelle i sagen, de er ligeglade om du spiser kilovis af giftstoffer hver dag bare du ikke spiser af Denne Plante der for øvrigt er 100% ugiftig og helbredende.. som er en af mange grunde for dette forbud men den største grund er sikkert Energi, Papper og Biologisk Plastic og den eneste grund der er opgiven er "Narkotika" som er Falsk Flag operation til at opretholde Total global forbud og lede opmærksomheden væk fra de rigtige grunde... Med Gift level på 1000:1 kan den næppe kaldes for Narkotika.

    SvarSlet